Bedtijdmeditatie voor ontspannende, ontspannende en diepe ontspanningstechnieken

Bedtijdmeditatie voor ontspannende

Content:

Bedtijdmeditatie voor ontspannende, ontspannende en diepe ontspanningstechnieken

Bedtijdmeditatie voor ontspanning, rust en ontspanning: technologie
“Hoe meditatie te doen voor het slapen gaan Functies en technieken van de uitvoering Waarom zou je ’s avonds mediteren?
Regels van avondmeditatie voor ontspanning

De inhoud

 • 1 Waar is meditatie voor
 • 2 opleiding
 • 3 Principes en technieken van meditatie

Bedtijdmeditatie vereist geen concentratie. In tegenstelling tot veel andere meditatieve technieken, zijn pacificatie en ontspanning hier nodig, omdat vaak de spanning van de hersenen een snelle slaap belemmert. Deze kalmerende procedure helpt om problemen en obsessieve gedachten te vermijden, stort zich in een gezonde, gezonde slaap.

Waar is meditatie voor

Meditatie voor het slapengaan voor vrouwen en voor mannen is belangrijk. Met behulp van eenvoudige technieken, kunt u maximale ontspanning bereiken en weggaan van alle secundaire. Hierdoor is het mogelijk om snel in slaap te vallen en ’s ochtends een golf van energie en kracht te voelen. In feite is dit de beste manier om te ontspannen voor een goede nachtrust, wat zal helpen om te ontspannen en de hersenen te bevrijden van de informatie die gedurende de dag is verzameld.

Met dagelijks gebruik van de technicus is het gemakkelijk om te gaan met stress, slapeloosheid te elimineren.

Bewustzijn wordt losgekoppeld van negatieve gedachten, spieren ontspannen, ademhaling wordt hersteld en de bloedsomloop wordt genormaliseerd. Hierdoor verbeteren mannelijke en vrouwelijke meditaties vóór het naar bed gaan niet alleen de psycho-emotionele, maar ook de fysieke conditie.

Opleiding

Een gezonde omgeving is essentieel voor een gezonde slaap. Daarom, voordat je begint te mediteren, moet je aandacht besteden aan de omringende ruimte en plaats van rust. De volgende aanbevelingen moeten worden gevolgd:

 • in het laatste uur van wakker zijn, actieve acties, ernstige en emotionele gesprekken, moeten harde geluiden worden vermeden. Ook verplicht om te weigeren te eten;
 • voer alle huishoudelijke taken van tevoren uit. Zelfs de meest elementaire problemen, waaronder ongewassen gerechten of kleding die niet in de kast is gevouwen, belemmeren volledige ontspanning;
 • lucht de slaapkamer om de kamer te verrijken met zuurstof. Daarnaast is het mogelijk om van vreemde aroma’s af te komen;
 • kies kleding die de beweging niet hindert en geen ongemak veroorzaakt.
READ  Waarom doet het hele lichaam 's nachts jeuk, wat te doen

Voor slaapmeditatie wordt uitgevoerd met behulp van etherische oliën. Dit hulpgereedschap wordt gebruikt door het toevoegen aan de oliebrander en het uitvoeren van massage in het gebied van de slapen.

Technieken zijn ontworpen om de geest en het lichaam te helpen beheersen. Het is onmogelijk om innerlijk comfort te bereiken in een ongunstige omgeving waar externe prikkels aanwezig zijn. Daarom moet speciale aandacht worden besteed aan de zuivering van de aura van de ruimte.

Principes en technieken van meditatie

Er zijn verschillende effectieve meditatieve technieken die je in staat stellen je adem te herstellen, te kalmeren, te ontspannen, vrede te bereiken en in slaap te vallen. De basis van hen is de psychologische impact op de fysieke en emotionele toestand.

Het uitvoeren van avondmeditatie voor het slapen gaan, moet je als volgt handelen:

 • een comfortabele houding die ontspanning bevordert, wordt aangenomen;
 • veranderende mentale houding;
 • gedachten concentreren zich op iets aangenaams.

Snelle in slaaptechniek

Handig is rustgevende, lichte muziek om te slapen. De rustige geluiden van de natuur helpen ook om te ontspannen. Er zijn hele collecties die bijdragen aan ontspanning. Dankzij hen slagen ze erin zich in de sfeer van gelukzaligheid en vrede te storten. Natuurlijk is het veel gemakkelijker om in zo’n staat in slaap te vallen.

Voor een goede diepe slaap is meditatie ’s avonds gedaan. Tegelijkertijd nemen ze een comfortabele houding in en concentreren ze zich volledig op de ademhaling, aandacht aan alle optredende sensaties.

De techniek omvat de volgende acties:

 1. Mond haal diep adem tot het moment waarop het geluid “oh” klinkt.
 2. Daarna volgt een volledige uitademing met luchtinsluiting.
 3. Het is noodzakelijk om op deze manier minstens een kwartier te mediteren.
READ  Slaperigheid tijdens de vroege zwangerschap, waarom u wilt slapen, zwakte wordt gevoeld

Dankzij deze procedure zijn de longen hyperventilated, koolstofdioxide is verwijderd. Het lichaam is voorbereid op rust. Bovendien is het mogelijk om zich volledig terug te trekken uit alledaagse problemen, obsessieve gedachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *