Exploderende hoofdsyndroom hoe te behandelen

Exploderende hoofdsyndroom hoe te behandelen

Content:

Exploderende hoofdsyndroom hoe te behandelen

Exploding Head Syndrome: How to Treat
“Hoe explodeert het syndroom hoofden, manieren om deze stoornis te behandelen en te voorkomen.
Hoe je je hoofd te genezen van de nacht “explosies”

De inhoud

 • 1 Mechanisme van het syndroom
 • 2 syndroom manifestaties
 • 3 Oorzaken en risico’s
 • 4 Medische hulp
 • 5 Terugvalpreventie

De meeste van de bovennatuurlijke verschijnselen, geruchten en mythen zijn om een ​​eenvoudige reden ontstaan ​​- het exploderende hoofdsyndroom beïnvloedde de verteller. Dit is, in tegenstelling tot de oorspronkelijke mening, geen vreemd fenomeen, omdat wetenschappers een nogal oppervlakkige kennis hebben van deze slaapstoornis. Het werd pas in 2005 aan de lijst met slaapziekten toegevoegd, hoewel de parasomnie al eerder was geopend. De aanval overvalt de patiënt op elk moment van de slaap, evenals bij het ontwaken. Sterke en frequente beroertes plaatsen een persoon vaak op een ziekenhuisbed met een vermoedelijke beroerte, hartaanval of subarachnoïdale bloeding.

Mechanisme van het syndroom

Aanvallen doen zich voor als gevolg van een storing in de hersenen. Het bleek in de studie van patiënten tijdens de slaap met een dergelijke ziekte. # 171; De explosie # 187; schendt de zone van comfortabele menselijke slaap, als de natuurlijke mechanismen van de reticulaire formatie afwijken van de norm. Wanneer je je ondergedompeld in een gezonde nachtrust, wordt het bewustzijn niet onmiddellijk uitgeschakeld, maar in fasen. De snelheid van het proces hangt af van het niveau van excitatie van de hersenen voordat u in slaap valt. De auditieve, visuele en motorisch elektrisch exciteerbare zenuwcellen worden geleidelijk uitgeschakeld.

READ  Hoeveel mensen kunnen leven zonder slaap, hoe lang kun je wakker blijven

Maar explosies en toevallen komen door de opschorting in de stopzetting van de activiteit van de hersenen. Remmen verzwakt de golven die de staat van in slaap vallen beheersen, en als gevolg daarvan is er een flits van energetische neuronen in het gebied op de kop verantwoordelijk voor het analyseren van het geluid uit de externe omgeving. De hyperactiviteit van neurale cellen manifesteert zich in het menselijk lichaam als een krachtig en hard schot tijdens een slaperige duik en duurt een paar seconden.

Bovendien, zieke mensen die een hoofd hebben ontploft ’s Nachts worden de reacties en reflexen in het deel van de hersenen dat de hersenhelften activeert geremd.

Syndroom manifestaties

Een slaapstoornis waarbij het hoofd een explosie voelt of het geluid van luide bellen kan worden verward met andere syndromen. Ze gaan ook gepaard met pijn. Maar parasomnia is anders in die nachtelijke huiveren duurt slechts een paar seconden, en ze zijn meestal pijnloos. Een persoon kan ervaren # 171; de explosie # 187; op elk moment van de nacht: de eerste fase van in slaap vallen, tijdens diepe slaap en zelfs bij het ontwaken. De ziekte wordt gekenmerkt door manifestaties zoals:

 • licht maar luid shot;
 • het geluid van een ballon die in je hoofd barst;
 • hartverscheurende kreet;
 • whack;
 • convulsieve aanvallen;
 • spiertrillingen of huivering;
 • oorverdovend spelen van muziekinstrumenten;
 • angst na het onderbreken van de slaap.

Soms ervaren patiënten een hallucinatoire sensatie: het hoofd is als gevuld met flitsen van helder licht voor uw ogen. De ziekte wordt ook gekenmerkt door slaapverlamming. De symptomen van een carotisstoornis zijn vergelijkbaar met de gevoelens van mensen die een buitenaardse ontvoering zouden hebben overleefd of een effect op de geest van duistere krachten.

De middeleeuwen bestempelden het syndroom als intimiteit met demonen, en na verloop van tijd verzekerden mensen met een rijke verbeelding oprecht dat gedurende de periode dat ze deze kwaal hadden opgelopen, ze met een onbepaald apparaat in de hersenen werden geïmplanteerd. De geschiedenis wordt gecrediteerd door het feit dat een ontploffing in het hoofd een persoon onregelmatig bezoekt. Iemand kan het slechts eenmaal in zijn leven ervaren en de ander wordt elke nacht of gedurende een maand onderworpen aan nachtelijke paniekaanvallen.

READ  Slaapdeprivatie in geval van depressie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *