Hoest houdt je wakker, wat te doen, hoe in slaap te vallen

Hoest houdt je wakker

Content:

Hoest houdt je wakker, wat te doen, hoe in slaap te vallen

Hoest houdt je wakker: wat te doen, hoe in slaap te vallen
“Wat te doen als de hoest niet toelaat te slapen Hoe droog te verwijderen Natte hoest.” In welke gevallen moet u een arts raadplegen.
Hoe om te gaan met een hoest die de slaap verstoort

De inhoud

Hoestaanvallen komen voor wanneer de luchtwegen moeten worden gereinigd van slijm of vreemde voorwerpen. Het wordt beschouwd als het belangrijkste symptoom van inflammatoire en virale ziekten. Tijdens het koude seizoen is de vraag wat te doen als een hoest je wakker houdt relevant. Er is geen enkel antwoord. Het is noodzakelijk om de oorzaak van het alarmerende symptoom te bepalen en krachten te sturen om het te elimineren.

Behandeling van droge nacht hoest

Hoesten, vergezeld van blaffende geluiden en zwaar kietelen in de keel, wordt een droge of niet-productieve hoest genoemd. Het wordt gekenmerkt door verergering ’s nachts. Als zo’n soort niet lang productief wordt, verschijnen heesheid en verstikking. Droog hoesten is kenmerkend voor de volgende ziekten:

  • astma;
  • kinkhoest
  • bronchitis;
  • virale infecties.

Wat te doen als de hoest niet slaapt, moet iedereen weten, omdat niemand immuun is voor zijn uiterlijk. In eerste instantie moet je bepalen of er vervelende factoren in de slaapkamer zijn. Deze omvatten allergenen, lage temperatuur en droge lucht in de kamer. Bij een allergische reactie gaat het symptoom gepaard met een overvloedige loopneus en roodheid van het slijmvlies van de ogen.

Om de intensiteit van hoest te verminderen, helpt u warme thee met citroen. Kruidenafkooksel van kamille, tijm, salie of klein hoefblad kan ook het alternatief zijn. In de aanwezigheid van rhinitis worden de neuspassages behandeld met een zoutoplossing. Als de reden voor de verstoring fysiologisch is, volstaat het om de positie van het lichaam te veranderen. Er wordt aangenomen dat wanneer geplaatst aan de zijkant van de hoest zich minder manifesteert.

READ  Nacht hoest bij volwassen oorzaken, behandeling, hoe een aanval te stoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *