Oedeem onder de ogen in de ochtend veroorzaakt en behandeling

Oedeem onder de ogen in de ochtend veroorzaakt

Content:

Oedeem onder de ogen in de ochtend veroorzaakt en behandeling

Oedeem onder de ogen in de ochtend: oorzaken en behandeling
“Waar komt de zwelling onder de ogen in de ochtenden vandaan: de belangrijkste redenen, hoe ermee om te gaan, kan zo’n fenomeen spreken van een ernstige ziekte.
Waarom in de ochtenden onder de ogen verschijnen zwelling en hoe zich te ontdoen van hen

De inhoud

 • 1 Fysiologische oorzaken
 • 2 Pathologische oorzaken van zwelling
 • 3 Hoe zwelling onder de ogen te verwijderen

‘S Morgens, als je in de spiegel kijkt, heb je soms het gevoel dat er iets mis is. En hier is het probleem – opnieuw, zwellend onder de ogen. Syndroom gezwollen ogen bederven vrouwelijke schoonheid, omdat het de leeftijd verhoogt en een magere uitstraling geeft. De redenen zijn heel divers. Een onooglijke verschijning verlaat het gezicht niet gedurende ten minste enkele dagen en soms neemt het oedeem zelfs niet wekenlang af, als het probleem niet op tijd is opgelost.

Fysiologische oorzaken

De vraag waarom de ogen ’s ochtends opzwellen, kan niet eenduidig ​​worden beantwoord. Een aantal fysiologische factoren hebben invloed op de verschenen tassen en oedemen:

 1. Veroudering. De huid rond de ogen is erg dun en gevoelig, dus veranderingen in de leeftijd hebben grote invloed op dit deel van het gezicht. Tijdens het vervagen is de stof niet meer zo veerkrachtig als voorheen.
 2. Genetische aanleg. Het syndroom van gezwollen ogen is helaas overgeërfd. Meer precies, niet hijzelf, maar de unieke toestand van de ooglidhuid, die soms gepaard gaat met donkere kringen en # 171; tassen # 187;. Het is niet erg prettig om zo’n eigenschap te ontvangen die door verwantschap wordt overgebracht, omdat het de uiterlijke schoonheid van de ogen een beetje bederft, maar dit gebrek draagt ​​geen enkele bedreiging voor het leven of de gezondheid.
 3. Te veel om te drinken voor het slapen gaan. Ja, veel gezondheids- en schoonheidstijdschriften schrijven dat ze dagelijks zoveel mogelijk water moeten consumeren, maar een teveel aan vocht is de tweede factor na erfelijkheid die zwelling onder de ogen veroorzaakt. De oorsprong van de vloeistof is ook belangrijk, als het thee of water is, dan zal er ’s ochtends niet zo’n sterk resultaat zijn als bij soda of koffie. Dit is te wijten aan het vertragen van de nieren, die geen tijd hebben om alle vloeistof ’s nachts te verdelen. En het hoopt zich op in de weefsels.
 4. Gebrek aan slaap Wallen worden ’s morgens waargenomen na een slapeloze nacht. Als er geen andere omstandigheden of ziektes de zwelling van het orgel van het gezichtsvermogen hebben beïnvloed, moet u niets doen, vooral niet wrijven met uw ogen, en de zwelling zal snel verdwijnen.
 5. Het gebruik van schaduwen, mascara en andere cosmetica zonder te spoelen voor de nacht, geven ze de volgende ochtend een signaal in de vorm van een tumor onder de ogen. Ook ongeschikte lichaamscrèmes voor de oogleden. Dan, na een lange nacht, worden vrij sterke consequenties verwacht. Oedeem kan niet worden vermeden in het geval dat de voedingsstof geschikt is voor het huidtype, maar het werd in grotere hoeveelheden toegediend dan zou moeten.
 6. Botox-injecties. Wanneer de lymfe-uitstroom verstoord is, vormen zich soms tumoren rond de ogen, maar deze problemen zijn tijdelijk en cosmetologen waarschuwen hun cliënten hierover.
 7. zwangerschap. Een ochtend met gezwollen ogen wacht een vrouw in positie als ze veel water heeft gedronken. Tijdens de periode dat de baby het draagt, verlaat vocht het lichaam behoorlijk, waardoor het overschot verschijnt als wallen in het gebied rond de ogen.
 8. Tractie tot gerookt, ingeblikt en gezouten voedsel leidt tot wallen in het gezicht, omdat zout de eigenschap heeft om vocht vast te houden. Bovendien, na het eten van gezouten vis of noten, wil je altijd drinken # 8212; dat is de stroom overtollig water in het lichaam.
 9. Alcohol drinken en roken. Na het nemen van een grote dosis alcohol ’s morgens, zal niet alleen de kater worden verzwaard, maar ook de zwelling van de ogen. En roken veroorzaakt zuurstofgebrek, wat ook wordt gesignaleerd door zakken onder de ogen.
READ  Waarom raken uw handen en voeten 's nachts verdoofd tijdens de slaap?

Pathologische oorzaken van zwelling

Als de ogen elke dag opzwellen, is het waarschijnlijk dat er een bepaalde ziekte in het lichaam is ontstaan ​​die dit defect veroorzaakt. In dit geval moet u de reis naar de dokter niet uitstellen. De specialist zal helpen de ware oorzaken van oogzwelling te identificeren en medicijnen of procedures voorschrijven om het probleem te verhelpen. Meestal worden gezwollen ogen consequent elke ochtend gedetecteerd als gevolg van aandoeningen zoals:

 • cardiovasculaire aandoeningen;
 • gebrek aan vitamine B5 in het lichaam;
 • nierziekten;
 • contact met allergenen;
 • infectieuze ontstekingen;
 • schade aan de gezichtsorganen;
 • intervertebrale hernia;
 • leveraandoeningen.

Kinderen, zoals volwassenen, kunnen oogtumorsyndroom krijgen, maar vaker is wallen kenmerkend voor wispelturige baby’s die gewend zijn hun gebrul op te zoeken.

Als de zakken van een kind constant huilen, is er geen reden tot bezorgdheid, maar anders wordt het aangeraden om een ​​arts te raadplegen.

AllergieZiekten van het cardiovasculaire systeemNierziekteOntstekingsprocessen

De zwelling van de ogen komt tot uitdrukking na twintig of veertig minuten contact met het allergeen en gaat gepaard met ondraaglijke schurft, tranen, vloeibare, heldere neusafscheiding, lichte intolerantie, irritatie van het hoornvlies en een branderig gevoel. De ogen zwellen op bij allergieën en ook als gevolg van schade aan het optische orgaan, dus als pus uit de ogen stroomt en het doet pijn om ze aan te raken, dan is dit een teken van letsel.

Een bezoek aan de intolerantie van de patiënt in de ochtend kan worden verdreven door medicatie voor de ziekte, een grote hoeveelheid vloeibare dronken, actieve kool. Voor het elimineren van ondraaglijke jeuk, wattenstaafjes gedrenkt in koud water, oogdruppels, antihistaminica of # 8212; op recept – corticosteroïden.

READ  Exploderende hoofdsyndroom hoe te behandelen
Door de ontwikkeling van oedeem onder de ogen kan worden vastgesteld dat er een storing heeft plaatsgevonden in het lichaam, bijvoorbeeld hart- en vaatziekten. Symptomen van deze ziekte: grijze huidskleur (soms met blauw), dyspneu, pijn op de borst, sterke snelheid van de hartspier, zwelling van alle ledematen, druksprongen, verlaging van de temperatuur van de benen en handen, rotatie van het hoofd. Als de zwelling onder de ogen gepaard gaat met veel van de vermelde symptomen, dan is de arts onmiddellijk verplicht.
‘S Ochtends niet-esthetische conditie van de huid onder de ogen wijst op de aanwezigheid van nierpathologieën, omdat in strijd met hun werk de filtratie van eiwitten in het bloed toeneemt. Eiwitten absorberen vocht en daardoor gezwollen oogsyndroom. Wallen in de ochtend met nierziekte zijn niet beperkt tot het enige teken van ziekte. De ziekte is geassocieerd met urinewegaandoeningen, hoge bloeddruk, dysurie, koorts, pijn, ongemak over het schaamdeel en wordt gekenmerkt door een zwelling van het hele lichaam: onderrug, buik, onderste ledematen. Identificeer het probleem gemakkelijk door de sporen van beddengoed na het slapen.
Gezwollen gezichtsorganen # 171; help # 187; volgende aandoeningen: ontstekingen van het slijmvlies van de maxillaire en paranasale sinussen, neuritis van de aangezichtszenuw, tandpijn. Zwelling onder de ogen in de ochtend veroorzaakt zweren als gerst of conjunctivitis, en de typische symptomen van deze aandoeningen zijn roodheid en koorts van de oogleden, pijnlijke gevoelens van het aanraken van de ogen.

Hoe zwelling onder de ogen te verwijderen

Zachte massage rond de ogen helpt om wallen te verwijderen. Om de zwelling te verwijderen, is het noodzakelijk om massage en olijfolie in gelijke verhoudingen te mengen, vervolgens met lichte cirkelvormige bewegingen om naar de oren te wrijven.

READ  Modafinil applicatie-ervaring - deze recensie

Zakken onder de ogen na het slapen gaan zijn gemakkelijk te verwijderen, als je vijf of tien minuten lang op het gezicht blijft liggen met thee. Voor de procedure is er geen verschil, groene thee of zwart, maar het kamille-effect zal iets beter zijn, omdat deze plant een rustgevend effect op de huid heeft. Het recept is heel eenvoudig: het theezakje staat dertig seconden in kokend water, daarna moet het tien minuten worden verwijderd, geperst en afgekoeld in de vriezer. Na deze manipulaties kunt u met de behandeling beginnen.

Zelfgemaakte gezichtsmaskers helpen de frisheid en de toon van de huid rond de ogen te herstellen. Als je je gezicht soms verwent met vitaminecompressen, zal de conditie van de huid aanzienlijk verbeteren.

Alle benodigde ingrediënten zijn in de koelkast. Komkommer en aardbei zijn meer verjongend. Producten moeten worden geplet en met een gaasverband of een verband worden aangebracht op de zwellingen van het oog. Op het verwijderen van overtollig water komt het masker van zetmeel ten goede. Slechts tien gram poeder, vijf druppels sandelhoutolie en vitamine A zijn voldoende om het te maken. Drie producten moeten worden omgezet in een homogene brij en gedurende tien minuten op de huid worden gelaten.

Zuivellotions zijn snelle en effectieve wallenremedies. Het wordt aanbevolen om een ​​wattenschijfje in de melk te bevochtigen en vijftien tot twintig minuten op de ogen te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *