‘S Nachts veroorzaken benen tijdens de zwangerschap krampen

S Nachts veroorzaken benen tijdens de zwangerschap krampen

Content:

'S Nachts veroorzaken benen tijdens de zwangerschap krampen

‘S Nachts worden benen tijdens de zwangerschap gescheurd: waarom doen stuiptrekkingen zich voor?
“De redenen waarom bij zwangere vrouwen ’s nachts krampen in de benen veroorzaken, zijn stuiptrekkingen en scherpe pijn in de extremiteiten Manieren van spoedeisende hulp.
Waarom zwangere vrouwenbenen samen bij nacht

De inhoud

  • 1 Waarom vermindert de benen tijdens de zwangerschap
  • 2 Noodhulp
  • 3 Medicamenteuze behandeling

In de positie van vrouwen treedt onwillekeurige samentrekking van de spieren van de ledematen op, is er een scherpe pijn, het onvermogen om de benen te bewegen en hebben de kalveren het gevoel dat ze verharden. Klachten die ’s nachts de benen verminderen tijdens de zwangerschap, komen op verschillende tijdstippen voor. Het is onmogelijk om het te negeren – je moet de redenen goed begrijpen, en dit moet gedaan worden met de hulp van artsen.

Waarom vermindert de benen tijdens de zwangerschap

Het dragen van een kind wordt geassocieerd met een aantal problemen voor het lichaam die om verschillende redenen kunnen ontstaan:

  • tekort aan sommige sporenelementen;
  • afname van hemoglobine en glucose;
  • waterbalansverstoring;
  • spataderen (door de belasting op de benen);
  • knijpen aderen.

Vrouwen klagen over het ongemak en de pijn die hen vergezelt wanneer zij tijdens de zwangerschap ’s nachts hun kalveren verminderen. Het interfereert met rust en normale slaap.

Eerste trimester

In de beginperiode van de zwangerschap ondergaan veel aanstaande moeders toxicose. Tegelijkertijd voelen ze zich ziek, zwakte ontstaat, soms overgeven, waarbij het lichaam vochtige en heilzame stoffen verliest. Een tekort aan magnesium, calcium en kalium veroorzaakt een krampachtige contractie van spieren wanneer de benen ’s nachts ondraaglijk draaien. Een gynaecoloog, die door een vrouw moet worden bezocht, kan aanbevelen een vitamine-mineralencomplex te nemen.

Het veroorzaakt krampen in de benen als er een tekort aan glucose en hemoglobine is, dat ook optreedt als gevolg van toxicose bij de zwangere vrouw. De hoeveelheid suiker hangt af van hoe de patiënt eet en hoe vaak per dag. Als gevolg van malaise en misselijkheid, gebeurt het dat een stuk niet in de keel kruipt, en dit is beladen met het begin van spierspasmen.

In het tweede trimester

Bloedarmoede kan zich voortzetten in het tweede trimester, waarvan er krampen in de kuit zijn, vergezeld van duizeligheid, vermoeidheid, haaruitval en flauwvallen.

READ  Handen gaan gevoelloos na slaap, waarom dit 's morgens gebeurt

Tijdens de actieve ontwikkeling van de foetus haalt het embryo het moederorganisme weg van het meest waardevolle. Een vrouw moet goed eten om het kind een normale groei te garanderen. Als u tijdens de zwangerschap ’s nachts uw benen vermindert, wijst dit op een onevenwichtige voeding van de toekomstige moeder, met name een tekort aan calcium in het lichaam.

Een vrouw die geïnteresseerd is in diuretica is ook gevoelig voor krampen in de kuitspieren, omdat dergelijke medicijnen voedingsstoffen uit het lichaam verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *