Verdorven handen ’s nachts veroorzaakt hoe het te behandelen

Verdorven handen 's nachts veroorzaakt hoe

Content:

Verdorven handen 's nachts veroorzaakt hoe het te behandelen

Gevoelloze handen ’s nachts: de redenen waarom je het moet behandelen
“De redenen waarom verdoofde handen ’s nachts. Is het nodig om bang te zijn voor deze aandoening, hoe om te gaan met dit symptoom en er vanaf te komen.
Waarom worden uw handen ’s nachts gevoelloos tijdens de slaap en hoe deze te behandelen

De inhoud

Na een zware werkdag wil ik een goede nachtrust. Maar het is niet altijd mogelijk om ’s ochtends voldoende te slapen om je uitgerust en krachtig te voelen. Het gebeurt dat de handen ’s nachts gevoelloos worden, maar de persoon probeert niet om significante oorzaken van problemen te identificeren, daarbij verwijzend naar een ongemakkelijke houding in een droom of een ongemakkelijk bed.

Waarom worden je handen verdoofd tijdens het slapen

Als het lichaam zich in een ongemakkelijke houding bevindt of de spieren gespannen zijn, kan elk deel ervan lekken. Maar meestal gaan handen of benen ’s nachts gevoelloos. De reden waarnaar artsen verwijzen is stoornis in de bloedcirculatie. Ten eerste is er een ongemak in het orgel: tintelingen, koud gevoel, de arm doet pijn, wringt, vermindert, het zwelt op. Door je arm te bewegen, kun je hem gevoelig maken.

Extremiteiten stromen geheel of gedeeltelijk. Het gebeurt dat de onderarm gevoelloos wordt: als het de juiste ledemaat is, is er geen reden tot bezorgdheid. Het ongemak in de linkerhand als voorbode van hartaandoeningen moet bewaken. In dit geval bevindt de verdoofde arm zich niet noodzakelijkerwijs in de slapende, maar ook in de slapende, en niet altijd op een later tijdstip.

Overtredingen in de linkerhand zijn signalen:

 • preinfarctiestatus;
 • atherosclerose;
 • microstroke;
 • hartfalen;
 • coarctatie van de aorta;
 • hart blok.

Lekkages in het centrale zenuwstelsel, metabole stoornissen en vitaminegebrek leiden tot het lekken van de linkerhand.

De rechter ledemaat stroomt van een ongemakkelijke positie of van spinale ziekten. De hoogte en stijfheid van het kussen onder het hoofd vragen aandacht. Te strak kussen veroorzaakt ongemak in de nek, slechte bloedtoevoer in het gebied dat het werk van de borstels reguleert. Soms, om het probleem op te lossen, moet je alleen het kussen verwisselen of een orthopedische kopen.

READ  Slaperigheid tijdens de vroege zwangerschap, waarom u wilt slapen, zwakte wordt gevoeld

Gevoelloosheid van de handen met veranderingen in de activiteit van de wervelkolom vindt plaats wanneer:

 • hernia;
 • osteochondrose van de wervelkolom;
 • cervicale artritis.

Als je met een hand aan de handen moet werken (dit geldt voor programmeurs, koks, kunstenaars, schilders), zijn aan het einde van de shift handen overwerkt, vingers jeuken, bleken, tintelen – en zwellen de zenuw die verantwoordelijk is voor hun mobiliteit en gevoeligheid. Artsen stellen het carpaal tunnel syndroom vast en bevelen aan hun handen rust te gunnen. Als je het advies van artsen negeert, verliezen de vingers en handpalmen gevoeligheid.

Het resultaat van de vloeiende handen zijn negatieve gewoonten, wanneer iemand na het drinken van alcohol in een ongemakkelijke houding in slaap valt en het de hele nacht doorbrengt.

Andere factoren die gevoelloosheid van de ledematen veroorzaken:

 • bloedarmoede;
 • hypertensie;
 • multiple sclerose;
 • VVD;
 • diabetes mellitus.

Bij een diabetische complicatie is er sprake van een schending van de bloedcirculatie in de ledematen, wat onmiddellijke medische interventie vereist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *