Slaappillen thuis hoe het te doen

Slaappillen thuis hoe het te doen

Content:

Slaappillen thuis hoe het te doen

Slaappillen thuis: hoe het te doen
“Hoe slaappillen thuis te maken De beste folkremedies Welke producten helpen om te slapen De voordelen van baden zijn natuurlijk “sontvornogo”.
Hoe een slaappil thuis te maken

Mensen van verschillende leeftijden, zelfs volledig gezond, hebben soms last van slapeloosheid. Dit komt door een druk schema van werk of studie, huishoudelijke problemen en stress. Gewoonlijk zijn dergelijke slaapstoornissen tijdelijk en gaan ze spontaan over. Maar als slapeloosheid een systematisch karakter krijgt, dan wordt het noodzakelijk om slaappillen te nemen. U kunt eenvoudig een chemische stof kopen bij een apotheek of thuis slaappillen maken. Dergelijke hulpmiddelen hebben geen ernstige bijwerkingen, hopen zich niet op in het lichaam en veroorzaken geen verslaving.

Recepten van volks slaappillen

In tegenstelling tot medicijnen die van tijd tot tijd worden ingenomen, worden kruidentheeën en theeën lange tijd gebruikt en bereiken ze vaak volledige genezing voor slapeloosheid.

Effectieve recepten voor sedativa voor slapeloosheid:

Afkooksel van valeriaan en motherwortTincturen en theeën van munt- en citroenmelisseThee uit de oregano bloemen
Om in de huiscollectie van deze planten te koken, moet je 0,5 st nemen. l. elk, giet 200 ml kokend water en stoom in een waterbad gedurende 15 minuten. Dring aan op 45 minuten, neem een ​​glas voor het slapen gaan.
Neem 1 eetl. beide kruiden en giet 500 ml kokend water. Drink deze middag als thee. Citroenbalsemwijn heeft een sterk hypnotiserend effect. Voor de voorbereiding van fondsen voor een glas witte wijn, neem 30 gram citroenmelisse, sta 14 dagen op een donkere plaats en neem 1 eetl. lepel 3 keer per dag. Infusie verlicht stress, reguleert de slaap.
De plant heeft een kalmerend effect, helpt om in slaap te vallen. Afkook- en oreganathee wordt voorgeschreven voor rusteloze, intermitterende slaap en slapeloosheid. Breng op 250 ml kokend water 30 gram droge gemalen planten aan en de bereide drank wordt volledig ingenomen voor het slapen gaan.

Voor slapeloosheid, kunt u folk remedies met rustgevende essentiële oliën (citroenmelisse, lavendel, grenen) in verschillende combinaties gebruiken. Voordat u een mengsel van oliën maakt, moet u een basis kiezen. Druivenpitolie, amandel of perzik is hiervoor geschikt. Het volstaat om 1-3 druppels kalmerende etherische oliën op tafel te doen met een lepel basis en de whiskey uit te smeren. Tegelijkertijd niet meer dan 3 verschillende oliën gebruiken. Je kunt ook onverdunde essentiële oliën toevoegen aan de aromalamp.

READ  Slaap oordopjes die het beste beschermd zijn tegen ruis, hoe ze correct te plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *