Snurken apparaat (armband, horloge) hoe te kiezen, efficiëntie

Snurken apparaat

Content:

Snurken apparaat (armband, horloge) hoe te kiezen, efficiëntie

Snurken apparaat (armband, horloge): hoe te kiezen, efficiëntie
Hoe het juiste apparaat voor snurken te kiezen, of de armband of het horloge in dit geval effectief is, de populairste modellen.
Hoe een effectieve snurkarmband te kiezen

De inhoud

 • 1 types
 • 2 Werkingsprincipe
 • 3 Apparaatvoordelen
 • 4 Kenmerken van gebruik
 • 5 Overzicht van populaire armbandenmodellen
 • 6 Contra

Een groot aantal mannen wordt geconfronteerd met snurken, bij vrouwen komt deze pathologie minder vaak voor. Vaker worden nauwe mensen van de patiënt gedwongen om eronder te lijden. Afhankelijk van de pathologie die het snurken veroorzaakte, kan de intensiteit ervan verschillen. Er zijn veel apparaten en medicijnen die dit probleem oplossen (verschillende inzetstukken, clips, sprays, strepen). Het is ook erg handig om een ​​armband te gebruiken tegen snurken.

Types

Er zijn veel modellen horloges en gesnurkarmbanden. Ze verschillen in het type materiaal, het ontwerp, de duur en de intensiteit van de blootstelling, de fabrikant, evenals de wijze van beïnvloeding van de zenuwuiteinden (trillingen of elektrische impulsen). Maar het principe van het apparaat is hetzelfde.

Sommige modellen vereisen de toepassing van een speciale gel op de huid die contact maakt met het apparaat. In vergelijking met andere apparaten voor snurken, is een horloge of armband veel comfortabeler om te gebruiken. Het apparaat Antihrap belemmert de beweging niet en interfereert niet tijdens de slaap.

Werkingsprincipe

De antisnurkarmband heeft het uiterlijk van een elektronisch apparaat dat voor het slapengaan met een riem aan de pols is bevestigd. Audiosensoren zijn opgenomen in de behuizing, die het geluid van snurken detecteren, en aan de binnenkant zijn er elektroden die pulsen door de huid voeren, die de zenuwuiteinden van de huid van de pols lichtjes irriteren. Snurkende mens wordt gedwongen om de positie van het lichaam te veranderen, maar hij wordt niet volledig wakker. Dit heeft geen nadelige invloed op het menselijk zenuwstelsel, omdat het de natuurlijke structuur van de slaap niet schendt. In dit geval werkt de impuls op de spieren van de oropharynx, waardoor ze gaan kloppen en snurken verdwijnt.

De armband wordt na 8 uur automatisch uitgeschakeld, werkt op de batterij.

Er is een functie om de stroom te veranderen. Inbegrepen bij het apparaat is een gel voor het geleiden van elektriciteit. Om een ​​duurzaam resultaat te verkrijgen door het gebruik van een armband, moet een elektrisch apparaat langer dan 1-1,5 maanden worden gebruikt.

READ  Ademhalingsoefeningen voor de slaap Hoe om te turnen om in slaap te vallen

Apparaatvoordelen

Het apparaat stelt je in staat om snurken te verwijderen dat wordt veroorzaakt door de verslechtering van de tonus van de orofaryngeale spieren, en helpt ook om de slaap te normaliseren. Als de verlaging van de toon wordt veroorzaakt door fysiologische veroudering van het lichaam, dan heeft deze pathologie geen behandeling nodig en is perfect afgesteld door het dragen van een armband.

Maar de oorzaken van snurken zijn anders: van anatomische kenmerken en vervormingen tot tumoren en poliepen, apneu en obesitas. In dergelijke gevallen zal het gebruik van elektronische horloges voor snurken het probleem niet oplossen.

Het apparaat heeft zijn voordelen ten opzichte van andere vergelijkbare apparaten:

 1. Een zwakke en korte puls of een nauwelijks waarneembare trilling onderbreekt de slaap niet.
 2. Gebrek aan snurken gedurende de nacht.
 3. Goed effect zonder schade aan het zenuwstelsel.
 4. Eenvoud en gebruiksgemak.
 5. Automatische uitschakeling na 8 uur gebruik.
 6. Esthetische en moderne designmodellen.
 7. Gemak en compactheid.
 8. Geen negatieve effecten.

Als het apparaat niet effectief was, stop dan met het gebruik en vraag hulp aan een KNO-arts. Hij zal een onderzoek uitvoeren om de oorzaak van snurken te bepalen en indien nodig verbonden professionals met elkaar in contact brengen.

Kenmerken van gebruik

Een antisnurkarmband is een handig elektronisch apparaat dat, in tegenstelling tot extenders, caps of clips, om de pols wordt gedragen. De meeste van deze apparaten leveren elektronische pulsen met een lage intensiteit op de huid van de pols, van waaruit een persoon van houding verandert. Dit is meestal genoeg om te stoppen met snurken.

Een periodieke verandering van de lichaamshouding verstoort de gezonde slaap niet en is volkomen onschadelijk voor de mens, en het verstevigen van de spieren van het strottenhoofd veroorzaakt door de vibratie van het apparaat is niet gevaarlijk. Dergelijke elektronische snurkmiddelen verschillen alleen in aanwezigheid van extra functies, spectaculair ontwerp, productiebedrijf en vakmanschap.

Goedkoop “anti-hap” Chinese apparaten hebben vaak een lage kwaliteit, een korte werkduur en onvoldoende efficiëntie. In dit verband wordt aanbevolen om iets duurdere en beproefde modellen te kopen die zijn geproduceerd in ontwikkelde landen. Producten van bekende merken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn van hoge kwaliteit en uitstekende technische kenmerken.

READ  Acupressuur voor slapeloosheid die wijst op massage om te slapen

Herziening van populaire armbandenmodellen

Apparaten van snurken werken op één enkel principe, hun verschillen bestaan ​​alleen in prijs, ontwerp en extra functies.

Snurken stopSnore gooneOpti MC-0099Inl. SnurkstopHivox SS 650
Dit goedkope product is erg populair. Het apparaat reageert op het geluid van 65 dB. Als er bovendien drie keer een hard geluid wordt gehoord, verzendt het apparaat korte pulsen (5 seconden), wat meestal voldoende is voor de dwarsligger om van positie te veranderen. Maar als het snurken doorgaat en de persoon in een goede slaaptoestand verkeert, wordt de polsslag verlengd tot 25 seconden.
Het apparaat met een prachtig ontwerp, klittenband. Het heeft een hoge gevoeligheid. Het vangt snurkende geluiden in 3-5 seconden en stuurt zwakke elektrische impulsen, waardoor een onbewuste wens om de positie van het lichaam te veranderen. De armband past zich aan een bepaalde gevoeligheid aan, waardoor deze geschikt is voor verschillende mensen.
Armband van een Chinese fabrikant, bewezen in de productie van cosmetische en medische apparaten. Het apparaat is vergelijkbaar met producten van andere merken, maar heeft een compacter formaat.
Apparaat met ingebouwd alarm. Ontworpen om slaapstoornissen te behandelen. Maakt een massage van actieve punten, helpt om van de waaktoestand naar de slaapstand te gaan. De audiosensor vangt snurken en reageert met een elektrische puls met laag vermogen.
Dit is een dure versie van de armband van de Amerikaanse fabrikant, waarvan de kosten meer dan 3000 roebel zijn. Het apparaat werkt op de spieren van het strottenhoofd met behulp van trillingen, tonifiëren. Het product is klinisch getest en voldoet aan alle vereisten voor medische elektrische apparaten.

Afhankelijk van de gezondheidstoestand, tonen armbanden verschillende werkzaamheid, maar ze hebben geen nadelige invloed op de gezondheid. Als het apparaat de structuur van de slaap niet schendt en het snurken vermindert, kunt u het systematisch veilig gebruiken.

READ  Behandeling van slapeloosheid met depressie antidepressiva, folk remedies, speciale pillen

Het apparaat elimineert snurken tijdens het dragen, maar zonder dat komen alle symptomen van de overtreding terug. Als u het echter regelmatig draagt, helpt het om een ​​stereotype te ontwikkelen en de positie van het lichaam te veranderen telkens wanneer het snurken optreedt. Maar in het geval dat de pathologie wordt veroorzaakt door longaandoeningen of de anatomische kenmerken van de structuur van de oropharynx, zal de armband niet helpen, je zult medische hulp moeten inroepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *