Modafinil applicatie-ervaring – deze recensie

Dankzij Modafinil kopen gid hebben we meer bijgewerkte informatie over hoe Modafinil werkt en welk effect het op uw slaap heeft. Om te beginnen zocht ik via de zoekmachine naar alle online apotheken en advertenties. Vervolgens verkleinde hij de kring van de voordeligste aanbiedingen Modafinil Nederland.
Er is sinds de eerste test genoeg tijd verstreken om wat statistieken te verzamelen. Dus besloot ik een verslag te schrijven over de toepassing ervan. Dus Modafinil, hij is Modafinil, hij is Modalert, hij is ook Provigil – een populaire trek in het westen. Voor ons is het om een ​​aantal redenen niet gebruikelijk; ik zal er niet bij stilstaan.

Modafinil is noch een medicijn, noch een stimulerend middel, het is een nootropicum met een uitgesproken waakzaam effect. Dat wil zeggen dat de actie de symptomen van ‘Ik wil slapen’ uitschakelt. Legaal gebruiken is hetzelfde als Piracetam of Glycine gebruiken. Niet verslavend en schijnbaar resistent! De minimale dosis voor dit effect is 0,2 gram. Na 20-30 minuten slaperigheid, hoe het ook gebeurde. In dit geval is er geen opwinding, “uitsteken”, geroezemoes en andere onzin, kenmerkend voor psychische stimulerende middelen. En dit is erg belangrijk, omdat Modafinil het prikkelende deel van het zenuwstelsel niet stimuleert, maar eenvoudigweg niet toelaat dat remmende structuren de actieve waakzaamheid verstoren. Hiermee kunt u energie en aandacht besparen en deze niet besteden aan de strijd tegen de slaap.

Modafinil

Dit belangrijke punt verklaart waarom er na een nacht onder Modafinil de volgende dag geen storing is, alsof de nacht bijvoorbeeld aan koffie wordt besteed. Bij hogere doses van 0,3 – 0,5 gram wordt een uitgesproken nootropisch effect toegevoegd. In mijn eentje zal ik zeggen dat dit een mix is ​​van Carphedon en Gammalon, en het werkt onmiddellijk. Er is een gevoel van kristalheldere waarneming, groter dan in de gebruikelijke toestand. Het denkproces is niet zozeer intensief als productief, causaliteitsketens worden beter gevolgd, het belangrijkste wordt benadrukt, het secundaire wordt geëlimineerd. De kriticiteit van het denken verandert niet; de geest is volledig onderworpen aan logica. Je krijgt het gevoel dat je in het gewone leven half slaapt, in vergelijking met deze toestand. Een soort upgrade naar H + 🙂 Modafinil heeft indirect een positieve invloed op de fysieke kracht, coördinatie en reactie, zelfs na het einde van de actie (geldig voor ongeveer 6 – 8 uur). Ongeveer twee jaar geleden moest ik van terugkeren om te sneeuwen, van 2 uur ’s ochtends tot 12 uur’ s nachts onderweg, creëerde een Lada een noodgeval en wist op wonderbaarlijke wijze een aanrijding op een ijzige weg te voorkomen. Recente reizen naar Corelia op haar gekke serpentines hebben hetzelfde effect laten zien.

READ  Hoest houdt je wakker, wat te doen, hoe in slaap te vallen

Wat niet wordt aanbevolen bij het gebruik van Modafinil: – Ik raad Adrenaline Rush (wit) en andere soortgelijke energiedrankjes niet aan – er is een onaangename tachycardie aan het einde van de Modafinil-actie – Ik raad het roken van sterke sigaretten (en over het algemeen niet aan om te roken), na het einde van de Modafinil-actie werknemers naar type uitputting, ernstige vermoeidheid. – Modafinil aanbrengen om de slaap langer dan twee dagen achter elkaar te vervangen. De hersenen hebben rust nodig, ook als je die niet voelt, verdwijnt die behoefte niet. Aan de andere kant, geen pijn – geen spel 🙂 Over het algemeen waardeer ik Modafinil (Modafinil) uiterst positief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *