Dodelijke dosis slaappillen symptomen van overdosis, wat er zal gebeuren als u veel kalmerende middelen drinkt

Dodelijke dosis slaappillen symptomen van overdosis

Content:

Dodelijke dosis slaappillen symptomen van overdosis, wat er zal gebeuren als u veel kalmerende middelen drinkt

Dodelijke dosis slaappillen: symptomen van overdosis, wat er zal gebeuren als u veel kalmerende middelen drinkt
“Welke dosis slaappillen is dodelijk voor mensen Overdosis symptomen Eerste hulp Welke medicijnen zijn bijzonder gevaarlijk.
Symptomen en effecten van overdosering met sedativa en sedativa

De inhoud

 • 1 Oorzaken van overdosis
 • 2 Welke medicijnen kunnen vergiftigd zijn
 • 3 Dood van slaappillen en kalmerende middelen
 • 4 Dodelijke drugs
 • 5 Eerste hulp

Ongecontroleerde inname van sedativa en sedativa is zeer gevaarlijk voor een persoon, vooral als hij verzwakt is door een ziekte of hartproblemen heeft. Dezelfde dosis medicatie zorgt ervoor dat iemand een goede nachtrust heeft en voor de ander is het dodelijk. Personen met een onstabiele psyche kunnen opzettelijk een dodelijke dosis slaappillen nemen in een poging zelfmoord te plegen, maar ontdoen van overdosis en hoofdpijn. En sommigen, uitgeput door chronische slapeloosheid, overschrijden de door de arts aanbevolen therapeutische dosis en sterven.

Oorzaken van overdosis

Overdosis slaappillen is te wijten aan het niet naleven van voorschriften en het negeren van hun eigen gezondheid. Tijdens het consult houdt de arts niet alleen rekening met het gewicht, de leeftijd en de bestaande pathologieën, maar ook met belangrijke factoren zoals mogelijke bijwerkingen van het medicijn, de toestand van de persoon op het moment van afspraak, individuele intolerantie en andere kenmerken van het lichaam. Overmatige doses leiden soms tot een tragisch resultaat.

Meestal komt de dood door een overdosis in dergelijke gevallen voor:

 1. Als slaappillen worden ingenomen samen met alcohol, die het negatieve effect van het medicijn verhoogt.
 2. Wanneer ongeoorloofd drugs gebruiken die incompatibel zijn qua samenstelling.
 3. Als de persoon zelf de dosis verhoogt om het slaapeffect te verbeteren.
 4. Met intolerantie voor de actieve ingrediënten van het medicijn.
 5. Wanneer een geestelijk onstabiele persoon opzettelijk zelfmoord pleegt.
 6. Met onzorgvuldige opslag van tabletten, bracht kindvergiftiging met zich mee.
READ  Slaappillen thuis hoe het te doen

In geval van een overdosis moet de patiënt zo spoedig mogelijk medische hulp krijgen. Symptomen van deze aandoening kunnen een schending zijn van motorische coördinatie, verlies van bewustzijn, zwakke ademhaling en hartactiviteit.

Welke medicijnen kunnen vergiftigd zijn

Zelfbehandeling kan de gezondheid ernstig schaden en in sommige gevallen tragische gevolgen hebben. Een overdosis hypnotica van de volgende groepen kan tot de dood leiden:

BenzodiazepinesBarbituratenAntihypertensivaBromidenAntihistaminica
Deze groep omvat geneesmiddelen zoals Nitrazepam, Phenazepam, Relanium, Diazepam. Overdosering wordt meestal geassocieerd met het optreden van bradycardie, hypotensie, nystagmus, kortademigheid, onderkoeling, verminderde coördinatie en verwardheid. Bij het gezamenlijk gebruik van alcohol kunnen dergelijke ernstige schendingen ontstaan ​​zoals ademdepressie of coma. De dodelijke dosering van benzodiazepines is vrij groot. Vergiftiging gaat gepaard met matige symptomen, zelfs als je veel drinkt (10 keer meer dan de norm).
(Captopril, anapriline). In geval van overdosering veroorzaken ze een scherpe daling van de bloeddruk, bradycardie, verstoorde elektrolytenbalans en in ernstige gevallen tot shock en de dood.
(kalium en natriumbromide, bromizoval). Middelen van deze farmaceutische groep versterken de remmingsprocessen in de hersenschors. Een overdosis medicijnen leidt tot remming van de functies van het centrale zenuwstelsel en de hartactiviteit.
Tab content
(Diphenhydramine, doxylamine, suprastin). Het effect van deze geneesmiddelen op het centrale zenuwstelsel is te wijten aan de blokkering van histaminereceptoren. Geneesmiddelen van de eerste generatie hebben een uitgesproken kalmerende en hypnotiserende werking. In geval van overdosering zijn ademhalingsdepressie, drukval, verwardheid en visusbeschadiging mogelijk.

Slaapmiddelen van de nieuwe generatie (Zolpidem, Melaxen) zijn de veiligste. Ze zijn ontworpen om rekening te houden met de bijwerkingen in de oorspronkelijke versies van de slaappillen. De laatste is de veiligste, zelfs in geval van een overdosis.

READ  Slaap oordopjes die het beste beschermd zijn tegen ruis, hoe ze correct te plaatsen

Dood van slaappillen en kalmerende middelen

Alle geneesmiddelen die actief in het spijsverteringskanaal worden opgenomen en die het centrale zenuwstelsel en het hart beïnvloeden, kunnen een roes en de dood van een persoon veroorzaken. Maar de overdosis met sedativa en hypnotica is vooral sluipend, er zijn ook gevallen van sterfgevallen door het gebruik van bromiden, de dood door kalmerende middelen en antihypertensiva.

Met inachtneming van een dosering en instructies van de arts is het veilig om de medicijnen te accepteren die een droom normaliseren.

Als de door een specialist aanbevolen dosis niet voldoende is om het effect te bereiken, moet u de arts opnieuw bezoeken en deze situatie met hem bespreken. Het onafhankelijk verhogen van de hoeveelheid slaappillen is onaanvaardbaar.

Donormil

Deze slaappil wordt gebruikt om de duur en de structuur van de slaap te normaliseren. Ondanks de vrij verkrijgbare verkoop van pillen, is het gevaarlijk wanneer het ongecontroleerd wordt gebruikt. Donormil kan niet worden ingenomen met alcohol, het is beladen met ernstige vergiftiging.

De dosis Donormil, die bij de mens de dood kan veroorzaken, is onbekend. Het medicijn beïnvloedt mensen op verschillende manieren. Overdosis provoceert nierfalen, convulsies, accommodatie verlamming, delier, hallucinaties, tachycardie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *